Lunchpail *nytt pyssel för oktober 2007 *

image126
Hej alla vänner!

Nu är jag tillbaka efter en låååång tids tystnad och torka här inne på bloggen. Det har varit mycket (men roligt!) arbete att få igång Saras och min butik för scrapbooking- och kortmakeriprodukter: Brunkullan Scrap & Card AB. Webbutiken är redan igång och rullar (se länken ovan) och den fysiska butiken här i Östersund permiäröppnar den 7 november 2007! Återkommer snart med öppettider och hur ni hittar till oss.

Jag har hunnit pyssla ytterst lite måste jag erkänna. På scrap- och kortmaran som vi anordnade i oktober hann jag bara påbörja ETT kort ... hi hi hi ... det var så roligt att surra med alla istället. Men häromkvällen tog jag mig i kragen och dekorerade en så kallad "lunchpail".

Jag har använt ett dubbelsidigt papper som jag fäst med dubbelhäftande tejp på själva lunchboxen (som är gjord i plåt). Sedan har jag dekorerat den med blommor från Prima Marketing och även utstansade blommor (punch). För att fästa ihop dessa blommor har jag använt två sorters brads: mini guld och buttonbrads i vitt och svart. De små röda hjärtana är också brads som jag fäst med gluedots som dekorationer. Knapparna har jag fått av min mormor ur hennes stora knapplåda :) Likaså den guldfärgade "spetsen". De svarta sidenbanden är sådanna som jag klippt ur kläder ni vet "upphängningsöglor" - den som spar han har :)

Vi har dessa roliga "pails" till försäljning i butiken om du också vill testa och bradsen har vi också - så välkommen in i vår butik, antingen via webben eller här i Östersund!

Kram Lotta

RSS 2.0