Scrap- & kortmara i Östersund

VARMT VÄLKOMMEN TILL ÖSTERSUNDS STÖRSTA SCRAP- OCH KORTMARA HITTILLS  !!!
 

Hejsan!

Vi vill bjuda in alla pysselsugna till en STOR SCRAP- OCH KORTMARA I ÖSTERSUND helgen den 6-7 oktober. Scrapmaran håller alltså på i två dagar (om man vill och  kan) och man får vara med en dag eller båda dagarna och hur många timmar man vill och önskar.

Det blir storslagen premiär (en fanfar!) för Brunkullan Scrap & Card under maran och vi passar på att smygöppna butiken - så alla som kommer till maran kommer att få första tjing på alla spännande öppningserbjudanden som även kommer i webshoppen när den öpnnar den 8 OKTOBER 2007!

Vi kommer också att dema och visa nyheter, bland annat: Cuttlebug, Revolution mm och lotta ut fina priser bland alla deltagare. Vi kommer att visa fina alster från våra underbara designmedlemmar att inspireras av med mera.


Datum: Lördag 6- söndag 7 oktober 2007
Tid: 10-16 båda dagarna
Plats: Ljungen vid Blå center, vägbeskrivning skickas med bekräftelsen
Kostnad: 100 kr för en dag, 150 kr för båda. Fika ingår båda dagarna.
Anmälan: Skicka namn och telefonnummer till [email protected] och ange även vilken dag du önskar delta eller om du vill vara med båda dagarna!
Övrigt: Man får komma och gå som man vill och man kan vara med en dag eller båda - huvudsaken att just Du kommer och gör Brunkullan Scrap & Card´s premiär till en succé!

För mer information besök vår inspirationsblogg (SOM ÖPPNAR NU PÅ LÖRDAG 22 SEPTEMBER!):
http://brunkullan.blogg.se/

Flera företag har gjort förfrågningar att få delta under maran så det är mycket spännande som kommer att erbjudas under dessa två dagar - så mycket varmt välkomna till Er alla!

Mvh Lotta & Sara för Brunkullan Scrap & Card


Egen butik!

Förlåt för att det varit så tyst och glest mellan inläggen här i min blogg men det har varit så mycket att stå i - SPÄNNANDE SAKER SKA NI VETA!

Jag och Sara (Maras Hobby) kommer nämligen inom en nära framtid slå upp portarna till vår alldeles egna butik - både fysisk och på webben - inom kortmakeri och scrapbooking. Vi har denna helg besökt FORMEX-mässan i Älvsjö och där träffat och knutit värdefulla kontakter med några av Sveriges största leverantörer inom denna underbara hobby.

Formex

Redan nu kan vi börja ge Er lite förhandsinformation om vad ni kan vänta er av vår butik:
* Vi kan med glädje berätta att vi lyckats få ensamrätten till en helt ny stämpelkollektion skapad av en otroligt kreativ och duktig designer
* Vi har lyckats haffa en medlem till vårt designteam (och fler är på G!) som vi är så stolta över att få kalla "våran" - en fantastiskt duktig tjej som kommer att inspirera i massor! Vi söker förresten fler designmedlemmar så om du vill nominera någon kreativ person som du känner eller om du själv känner dig manad så är du/ni välkomna med en "ansökan" till oss på (OBS! tillfällig adress):
[email protected]
* Vi kommer att kunna erbjuda ett mycket spännande sortiment inom papper, färg, dekorationer
* Vi letar hela tiden efter nya spännande produkter att ta in i vår butik - och vi tar gärna emot tips och önskemål om nya "måste-ha-saker" som ni vill se i vår shop redan nu - maila på adressen ovan.

Huvudet snurrar och magen pirrar - Sara och jag är så fullproppade med massor av intryck från mässan i Stockholm och vi BARA längtar tills vi kan presentera alla nyheter för Er i vår shop!

Kram PysselLotta

RSS 2.0