Dammiga pysselsaker och en LO om sommarens sista minne

Nu ska jag chocka ordentligt - jag har scrappat!

Mina pysselsaker var rejält dammiga dock ... det är si så där ett halvår sedan som jag använde dem senast och gissa om jag kände mig ringrostig. Men nu är mitt nya pysselrum så gott som färdiginrett (någon hylla och lite mer förvaring ska till) i nya huset så äntligen kände jag ro i kroppen att slå mig ner och pyssla. Annars är det så mycket annat som också pockar på uppmärksamhet och som "borde" göras i ett nytt hus :-)

Har gjort en LO i shabby chic stil (försökt iaf!) - det finns många fantastiska förebilder och inspiratörer "där ute" och denna LO fick jag idén till efter besök på denna blogg: http://ingvild-bolme.blogspot.com/ - här kan jag surfa runt och kika hur mycket som helst.
De mesta av produkterna kommer naturligtvis från fantastiska :-) Brunkullan Scrap & Card:

Papper: Graphic45 - två nya kollektioner finns nu i butiken!
Dekorationer: Thickers (texten minne), blommor och spets från Prima Marketing, gångjärn från Tim Holtz Grunge collection, punchinella i färgen orange irid, strassstenar, fjärilar från Tuscan Rose (overlay/diecuts), filt från Queen&Company.

I butiken väntar vi hem massor med nyheter inom kort - underbart läckra dekorationer, nya mönstrade papper från helt nya tillverkare och nya stämpeltillverkare likaså - så glöm inte att kika in då och då för att inte missa något!

Kram Lotta

RSS 2.0