Julkort

Några julkort har jag lyckats knåpa ihop även om jag måste säga att inspirationen har varit tämligen frånvarande ... Men när jag väl får ro i kroppen att sätta mig med pysselgrejjorna så är det den bästa avkopplingen jag vet.

image147
Här har jag använt stämplar från Magnolia. En "gammal" (från julen 2006 om jag inte tar helt fel) och en ny - vinterträdet som jag gillar så mycket. Vinterträdet är ganska stort så jag valde att göra kortet i storleken 20x15 cm. Cardstocken är en ny Bazill bling som vi alldeles nyss fått hem i butiken: brunkullan.se - en härligt turkos färg som passar kanonbra till de mönstrade papperna från Rouge de Garance och som här till Basic Grey's julpapper ur serien Figgy pudding.

Imorgon ska jag visa, som jag tidigare lovat, de underbart fina kort som jag fick på min födelsedag!

Mvh Lotta

Mellandagsrean tjuvstartar

Till butiken: Brunkullan Scrap & Card (Klicka här!)

image146

Skynda fynda!

Mvh Lotta

Hej, hej hemskt mycket hej!

Nu har det varit dåligt med uppdateringar här på ett tag - men jag har helt enkelt inte hunnit eller haft orkt till övers för att pyssla så mycket (som jag önskar och vill). Med sambon på sjukhus efter ett fall från hustaket på huset vi håller på att bygga (för två veckor sedan) så är jag mer eller mindre temporärt "ensamstående" kan man ju kalla det med lille Nils - och då blir det inte så mycket tid till annat :-)

Men igårkväll så fick jag faktiskt ihop ett kort som jag påbörjade i mitten av november. Det blev ett "hej"-kort som jag troligen skall skicka till grannlandet Danmark och vänner där - bara för att säga just hej! Fick också tillfälle att inviga Snowdaysalfabetet från QuicKutz - och jag är bara helt kär - en ny favorit hos mig (finns i butiken!).

image144
Jag har kommit på vad jag inte lyckas motstå i pappersväg - och det är ränder och alltså randiga papper! Här har jag valt ett papper som jag bara älskar och randigt såklart från Basic Grey där även papperet med de ursöta små träden kommer ifrån (serien heter Mellow och alla papper i denna serie kostar nu endast 6 kr/st i min och Saras butik: Brunkullan Scrap & Card - så passa på att fynda!)

Sedan så måste jag bara tipsa er om de helt makalösa, otroliga bradsen från BoBunny - tänk lite i stil med knappar från en norsk lusekofta - finns natuligtvis också i butiken! Stämplar från Magnolia. Motiven är färglagda med ProMarker och för att få den lite slitna "looken" på till exempelvis dörren har jag lagt på lite torrchalk (och ja ... hi hi hi stämplarna, ProMarker's och torrchalk har vi också :-)).

Imorgon ska jag scanna och ladda upp de fina korten som jag fick på min födelsedag och visa er vilka kreativa nära och kära jag har och som förgyllde min födelsedag med sina alster.

Kram och god natt!
Lotta

RSS 2.0