Less is not always more

Här kommer kortet som jag mycket överraskande gick och vann en av utmaningarna/tävlingarna under Morkarlaträffen med - ett helt galet kort i massor av lager. Min tanke med kortet var just att skapa något "annorlunda" för att det skulle sticka ut lite i mängden, och döm om min förvåning när det gick hem hos alla som röstade fram just mitt kort!

E
E
E

Kramar Lotta

LITE SMÅTT OCH GOTT

Hej, hej!

Sara och jag har deltagit i en tjejmässa i Lit i helgen som var och det var verkligen trevligt. Vi hade valda delar av butiken på plats och vi erbjöd även workshop som blev populär.

Har inte lyckats ta mig för att scanna in mina alster från Morkarlaträffen ännu men ikväll ska jag kanske göra ett litet ryck. Kvällarna denna vecka har vikts åt butiken och att packa upp allt efter mässan. Vill passa på att åter igen tacka träffens två arrangörer " Tussan "och " Fröken Hamster " för en underbar pysselhelg och upplevelse. Det var också väldigt nyttigt för mig och Sara att vara deltagare vid en sådan träff för att få nya ideér inför våra egna träffar/maror som vi anordnar.

För att rapportera om hur husbygget fortskrider så kan jag säga att nu går det undan som bara den! Alla innerväggar är reglade, OSB-skivor är spikade och några väggar är tom isolerade och gipsskivor är spikade (nästan klart för tapetsering :-)! Ikväll skall vår duktige elektriker lägga sista handen vad det gäller elinstallationen och eldragningen och så kommer även VVS:aren (vad heter det egentligen?! :-)) och skall planlägga dragningen av vatten och avlopp. Jag var och kikade på tapeter igår och oj, så mycket fint det finns att välja bland. Måste fundera ut nu hur jag vill ha det och eventuella färgskalor - tips på länkar till sidor där jag kan hämta inspiration mottages tacksamt!

Avslutar jag med två foton på Nils i mumsartagen (KAN SJÄLV :-)):
Nils1
Nils2
Ha det bra!

Kram Lotta


RSS 2.0