Bebiskort

God lördagkväll (natt) på er alla!

Ikväll är jag alldeles ensam hemma och det var längesedan det hände sist :-) Sambon är borta på jobb och lilla sonen är och hälsar på hos mormor och morfar. Kvällen har därför spenderats i pysselhörnan och jag har knåpat ihop ett bebiskort.

Fick inspirationen och iden till att virka runt bakgrunden till stämpelmotivet när jag bloggade runt och av en slump hamnade på en norsk kortmakerskas pysselhemsida för en tid sedan. Som tur var jag och hälsade på mina föräldrar just den helgen och jag passade då på att "knycka" några virknålar och även lite garn av min kära moder.

[Papper: Cardstock från Bazill och mönstrat papper från My Minds Eye Dekorationer: Blommor från Creative Imagninations, eyelets från WRM, chipboardkrona grungeborad från Tim Holtz som jag först färglagt med ProMarker och sedan embossat Stämpel:Rachelle Anne Miller]

Nej, nu skall jag krypa i sängs och förhoppningsvis så vaknar jag INTE automatiskt si så där vid sjusnåret imorgon utan får en riktigt härlig sovmorgon. Sedan bär det av till Rutan med familj för att tapetsera lilla Elins rum (de vet inte vad de gett sig in på när de lejde mig för jobbet ... :-))

Kram Lotta

Sommarinspiration

Måste bara berätta om hur förälskad jag är i de underbara papperna från Graphic45 och förra veckan rann inspirationen på mig att skapa ett kort med papper ur kollektionen "Baby 2 Bride". Jag fick också tillfälle att använda den makalöst vackra stämpeln "Maribel" från Stempelglede som jag varmt kan rekommendera - motivet gör nästan hela kortet bra det![Papper: Cardstock från Bazill och mönstrat papper från Graphic45: From This Moment och Unchained Melody Dekorationer: Blomma från Prima, eyelets från WRM, brads från Bo Bunny, die cuts från My Minds Eye, chipboardbokstav grungeborad large alpha från Tim Holtz som jag först färglagt med ProMarker och sedan emossat Stämplar:Maribel från Stempelglede och ros från Inkadinkado]

Papperna passar alldeles utmärkt till bröllopskort eller dopkort som det brukar vara högsäsong för just den här härliga tiden på året. Just nu ger vi dessutom 25% rabatt på nästan hela sortimentet i vår butik - både i webbutiken och i den fysiska butiken här i Östersund - så passa på att fynda dessa underbara papper och annat smått och gott!

Kram Lotta

RSS 2.0