Distresser

Har använt ProMarker's en hel del på senare tid när jag färglagt, men häromkvällen så dammade jag av mina distresser och återupptäckte hur underbart roligt det är att färglägga med dessa! I ett ögonblick funderade jag till och med på att sälja mina ProMarker's men det var nog lite överilat :-)
image149
[Papper: Cardstock från Bazill (Bling = Sugar daddy) och mönstrat papper från My Minds Eye Dekorationer: Blommor stansade med punch och QuicKutz, brun filt dekoration, loopy brads, photocorners stansade med QK Stämpel: Stämpel från hÄnglar&stÄnglar]

Ville göra ett "enkelt" kort med inte allt för mycket dekorationer då jag tycker att papperet från MME är så underbart fint i sig.

God natt på er alla!

Kram Lotta

P.S Som ni ser så är min logga här på bloggen försvunnen ... ska försöka ladda upp en ny så snart jag bara hinner.

Födelsedag i rosa

Idag är det kalas hos Nils dagmamma då Mathilda fyllt fyra år nyligen. Jag knåpade ihop detta gratulationskort till henne från Nils igår kväll (läs natt :-)) och det blev ju som ni ser väldigt ROSA och "tjejigt" precis som planerat.

image148

[Papper: Cardstock från Bazill och mönstrat papper från Imagination project  Dekorationer: Blommor stansade med punch, vit spets, blombrads, small gems, "flourish:ar" och text stansade med QK (Mathilda = Snowdays och 4 = Eliza) Stämpel: Stämpel från Magnolia]

Motivet är färglagt med ProMarker's (Mangapennor) och Twinkelings. Stämpeln från Magnolia heter "Tilda med tårta" och den kommer vi snart att få in i butiken: www.brunkullan.se.

Kram Lotta

RSS 2.0