Bebiskort

Har gjort ett rosa bebiskort och formen till detta har jag inspirerats av ett kort som Agneta (Agno02 som ingår i hÄnglar-DT) gjort och som finns att se här: http://hanglar.blogg.se/. Har inte gjort kortet till någon speciell utan det går till vår försäljning som förövrigt har gått över förväntan - ett särskilt tack till Saras mor för hjälpen med försäljningen! Bebisstämpeln har jag fått låna av Sara.

[Papper: Bazill, ?  Dekorationer: Blommor stansade med punch, organzaband, jacks och grattistext stansade med QK och text 'en flicka' clearstamps från Sophisticateset Övrigt: Stämplar från hÄnglar&stÄnglar (staket i bakgrund) och Magnolia (bebis och bänk)]
Halvrunt
Nu ska jag nog sätta mig och pyssla lite till, lille sonen sover så det gäller att passa på!

Kram PysselLotta

Nattskift

Nu har jag och Nils börjat nedräkningen på allvar tills K kommer hem igen, det har varit fyra långa veckor, men ikväll landar han på Frösö flygplats och då skall vi vara där för att ta emot honom. De sista dagarna har konstigt nog varit de som varit tuffast att ta sig igenom ... det har bara krupit fram. Tur att jag har kortmakeriet som terapi :) Satt uppe och pysslade till klockan 01,00 ungefär igår natt och så här blev resultatet:

[Papper: Bazill, Basic Grey  Dekorationer: Blommor stansade med punch, vaxad bomullstråd Övrigt: Stämplar från hÄnglar&stÄnglar och Magnolia (tag)]
Grattis
Kram PysselLotta

hÄnglakort

När jag åkte hem till Härjedalen så packade jag med mig mina lådor med stämplar, bläck, färger, penslar och lite annat smått och gott. Stämplade upp ett antal motiv och satt om kvällarna (läs nätterna) och färglade och klippte/skar ut dem. Så nu när jag är hemma igen har jag ett helt gäng redan färglagda och färdiga motiv att skapa kort av - vet inte om det är skojigt eller om det är stressande att ha så många motiv som bara ligger och väntar :) Men orkade helt enkelt inte släpa med mig hela arsenalen av pysselsaker ... Hur som helst har jag iallfall fått ihop två kort och även fått tillfälle att testa några av mina Leksandsfynd: ShapeCuttern, bårdstansen och "räffelmojängen"!

[Papper: Bazill, Crate Paper  Dekorationer: Knappar från Panduro, blommor stansade med QK Övrigt: Stämpel från hÄnglar&stÄnglar]

Orange

[Papper: Bazill, Crate Paper  Dekorationer: Brads, eylets i guld, retroblommor stansade med punch, blad/löv och flourish stansade med QK  Övrigt: Stämpel från hÄnglar&stÄnglar]

Kram

Det orange kortet ovan är en liten liftning av ett av Asamias underbara kort! Måste säga att jag bara undrar hur jag tidigare överlevt utan ShapeCuttern - den är fantastisk (förutom att jag snittade upp pekfingerspetsen vid första försöket :))!

Kram PysselLotta

Semesterbilder och födelsedag

Nu har vi kommit hem igen till Östersund efter två veckor i härliga Härjedalen hos mormor och morfar. Det har varit två mysiga veckor och Nils har busat i massor. Här är några foton som är tagna av min syster vid vår sommarstuga när Nils är i full färd med att "hjälpa" mormor att plantera blommor:

Nils2

Nils3

Nils1

Nu på lördag fyller Nils 10 månader så ettårsdagen närmar sig med stormsteg och jag har redan börjat fundera vad jag skall ge min lilla älskling på hans allra första födelsedag. Har upptäckt att han gillar att skruva och meka med saker så jag satte mig och googlade efter "snickarbänk barn" och hamnade då av en slump på en sida som heter LekOSpel. Och där hittade jag denna snickarbänk i trä med en tillhörande verktygslåda bland mycket annat fint:

1
2

Vad tror ni om detta? Visst ser det gulligt ut, sedan känns det också så rejält att det är i trä istället för i plast som det ofta är nu för tiden ...

Ikväll har Sara varit och hälsat på och hämtat hem sina hÄnglar (- hoppas att du blev nöjd med de stämplar som jag lyckats lägga beslag på till dig Sara! ) och det var meningen att vi skulle pyssla lite också, men vi surrade bort hela kvällen :) Det var jättetrevligt det också för vi hade en del att surra om nu när vi inte setts på över två veckor, och framförallt inför det som komma skall till hösten! Våra planer är hemliga ännu men så fort allt är klart så lovar jag att berätta vad det är vi smider planer om.

Mvh PysselLotta

Leksandsfynd

Nu är vi åter hemkomna efter vår, systra mi och min, första kort- och scrapmässa (Papperskraft) någonsin och vi är mer än nöjda med våra fynd! Det var verkligen en trevlig mässa i vackra Leksand - vi har redan bestämt oss för att åka även nästa år. Det var också skojigt att träffa andra "pyssel.nettare" i verkliga livet, vi hade bestämt oss för att bära skyltar för att lättare hitta igen varandra och det gjorde vi även - så jag skickar en hälsning till er!

Jag och syster ställde oss direkt vid ankomst i kön till hÄnglar&stÄnglarbordet, en kö som ringlade sig rätt så lång, och vi fick tag på både de nya exklusiva stämplarna och även några gamla godingar. Stämningen i kön var dock god och alla var förväntansfulla över att få lägga vantarna på de åtråvärda hÄnglarna! Jag handlade en rejäl bunt stämplar till mig själv, Sara och Rutan och syrran handlade ett antal hon också - hon som sagt att hon minsann INTE gillar hÄnglarna ... Hon fick bland annat tag på flera stämplar ur det gamla månadspaktet "Ruskprickar" och sken som en sol över det (din förbaskade lilla skitunge som snöt häxan mitt framför mina ögon ... hi hi hi ... det ska du få igen för :)).

Sen är jag så glad över ShapeCuttern, bårdstansen och skärmallen som jag införskaffade hos Engströms Artstudio, de hade mässerbjudande på produkter från Fiskars. Även primablommorna införskaffades hos dem. I en fyndlåda som de även hade hittade jag en mackapär som veckar pappret också, den köpte jag för 50 kr på vinst eller förlust - alltid kan man hitta på något skoj med den!

Hos Pyselmyran så köpte jag EZ-mount - det kommer att behövas när det är dags att montera mina nya underbara hÄnglar.

Sist men inte minst så köpte jag även två dies till min Quickutztång hos Scraphönan.

Här är ett bildbevis på mina fynd:

Fynd

Och jag lovar att Sara och Rutan är medskyldiga till den stora mängden hÄnglar :) Jag är en hÄnglehallick ...

God natt!

Kram PysselLotta

RSS 2.0